VIST AL TWITTER
Balears 05/11/2016

La memòria històrica també crea expectació a les xarxes socials

Més actualitat, en una selecció de piulades

1 min

Francina Armengol (@F_Armengol): “Reparació i dignitat per a totes aquelles persones que foren brutalment assassinades per defensar les llibertats de les quals ara podem gaudir”.

David Jordi Llobet (@davitjordi): “Fa 80 anys els assassinaren. Abans de morir, deien als seus companys: ‘No ens oblideu’. Per això som aquí #Porreres #AlaFiDignitat #Memòria”.

Bel Busquets (@busquets_bel): “Impressionada, amb l'emoció a flor de pell. Visitau la fossa de Porreres. Per memòria, justícia i reparació. #NoUsOblidam”.

Aligi Molina (@AligiMolina): “Una passa important per construir una democràcia digna i amb memòria. Reparem el dolor generat pel feixisme i que encara és viu. Mai més”.

Susana Labrador (@susanalabrador): “80 anys després... #memòriahistòrica #dignitat #porreres Enhorabona a tot@s els que ho han fet possible”.

Marçal Isern (@MIsernRamis): “Deman que els polítics estiguin a l'altura del que s'espera d'ells en democràcia i al servei dels que lluiten per la Memòria Democràtica”.

Benjamí Villoslada (@benjami): “No veig els moderns de C's criticar els deutes de la família d'una ministra del PP al mateix nivell que l’HPO d'un senador de Podemos. Oh”.

Pep Cala Bona (@pepcalabona): “Algunes de les preguntes que van fer al corrupte Matas, ahir al Parlament, deixen la classe política com el betum. #novapolítica”.

Cosme Bonet (@cosmebonet): “Jo del nou govern d'en Rajoy només pens una cosa: esper que sigui breu”.

stats