Infraestructures
Balears 21/02/2017

Melià nomena un directiu experimentat en turisme de negocis com a responsable del palau de congressos

La intenció del grup hoteler és posar en marxa el complex "en el menor temps possible"

M. Terrasa
1 min
Ramón Vidal Castro.

PalmaMelià Hotels International ha anunciat aquest dimarts que Ramón Vidal Castro serà el director general del complex del palau de congressos de Palma i que la gestió de l'hotel estarà en mans de Juan Manuel Fernández.

La companyia ha informat en un comunicat que "ha optat per una estructura directiva reforçada i polivalent, amb un director general de l'hotel que, al costat dels directius del centre de convencions, reportarà a un sol director general del complex".

Ramón Vidal Castro ha estat a càrrec de la direcció general de l'hotel Melià Castilla, considerat el vaixell almirall de MHI en el segment de congressos i que té més de 7.000 metres quadrats d'espais per a reunions, un auditori de darrera generació i gairebé mil habitacions. És l'hotel urbà més gran d'Espanya i un dels més grans d'Europa, segons la informació aportada per Melià.

Per la seva banda, Juan Manuel Fernández Cernadas ha passat pel Melià Sevilla i el Melià Sitges, "capdavanters en el segment de congressos als seus respectius mercats", indica el grup hoteler.

Segons la companyia, els dos directius "es troben actualment en procés d'instal·lar-se definitivament a Palma i tindran com a repte més immediat concloure en el menor temps possible, i amb la màxima qualitat i operativitat, la posada en marxa del centre congressual i de l'hotel.

stats