VIST AL TWITTER

El cas mediàtic de l'assetjament escolar també arriba a les xarxes

Més actualitat, en una selecció de piulades

Antoni Salvà Salvà (@antoni_salva): “Quan s'esgoti la benzina mediàtica de l'incident de Son Serra, qui rescabalarà als professionals del CEIP el tràngol? Mereixen tot el suport”.

Miquel Angel Salas (@miquelsalas4): “Intentar fer negoci i publicitat a partir d'una agressió a una menor em sembla el més fastigós i miserable del món”.

.

Victòria Avellà (@VicAve): “Haguéssim començat per aquí! Un programa de TV paga l'advocat de la mare de la nina de Son Roca. Criatura. Té problemes molt pitjors que l'incident del pati”.

Toni Tornero Cobos (@ToniTorCob): “Llegir que un misser (d'aquests mediàtics) parla d'intent d'homicidi en el cas de l'escola de Son Roca provoca nàusea”.

Sabrina Vidal Ferrer (@sabrina_v_f): “L’advocat del programa d’Ana Rosa d’A3 demandarà per temptativa d’homicidi els agressors de Son Roca, menors de 14 i inimputables”.

J.M.Vidal-Illanes (@jmvidalillanes): “Potser sí, la destrossa de l'estàtua del dictador ha de quedar impune, en compensació per la impunitat del franquisme que encara avui domina”.

Magí Moranta (@magimoranta): “Deixar governar la dreta, no reconèixer dret d’autodeterminació dels pobles, no escoltar la militància… passarà diumenge, això no és #socialisme”.

Bernat Sureda (@BernatSureda): “Cada vegada més pobresa i menys drets humans, el PSOE amb l’abstenció garanteix continuïtat d'aquest procés. Segur que no hi ha alternativa?”.

Rafel Ruiz ‏(@RafelRuiz): “No és per res però jo estic veient molts representants del comitè de demà manifestant que votaran que no. Veurem si hi ha sorpreses…”.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF