El medi ambient, el full de ruta de MÉS per al segon any de Govern

Més d'una trentena d'alts càrrecs de MÉS per Mallorca s'han reunit per consensuar objectius. La regulació del lloguer turístic, una de les principals prioritats

Prioritzar el medi ambient, "una de les víctimes principals d'aquesta situació conjuntural". Aquest és el full de ruta que MÉS s'ha proposat per al segon any de legislatura. El soci de Govern del PSOE creu necessari abordar aquest problema, ja que en depèn el model econòmic, segons ha apuntat el coportaveu del partit, David Abril.

Més de 30 alts càrrecs de MÉS per Mallorca, la majoria amb responsabilitat en les institucions balears, s'han reunit al santuari de Cura, a Randa, per consensuar objectius, segons informa el partit en una nota de premsa que recull Efe.

Abril ha assenyalat que, entre les mesures per aquest segon any de Govern, s'hi troba "l'establiment del sostre de places turístiques, que arriba de la mà de la regulació de lloguer turístic". Segons ha destacat, sobre la llei del lloguer "aviat es presentarà l'esborrany".

També s'ha considerat " crucial" el 2017 en matèria de pressupostos, que "marcaran les polítiques que es tiraran endavant", segons ha destacat la coportaveu, Bel Busquets. De fet, ha ressaltat la renda social i l'impost turístic sostenible com a dues de les principals iniciatives de MÉS que s'han convertit en realitat després d'un any de Govern amb el PSOE.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF