Balears 21/04/2016

Martí March es planta davant el Ministeri d'Educació per la LOMQE

Onze comunitats autònomes han refusat assistir a la reunió tècnica convocada pel govern estatal per tractar l'aplicació i el desenvolupament de la nova llei educativa

M.g.
2 min
Martí March es planta davant el Ministeri d'Educació per la LOMQE

PalmaLes vuit comunitats governades pel PSOE i Catalunya, el País Basc i les Illes Canàries han refusat acudir a la reunió tècnica convocada pel Ministeri d'Educació per tractar temes sobre l'aplicació i el desenvolupament de la LOMQE. Aquestes comunitats exigeixen la convocatòria de la sectorial entre el ministre en funcions, Íñigo Méndez de Vigo, i els consellers autonòmics.

En aquest sentit, aquestes comunitats veuen urgent reunir-se per resoldre "el caos general" que està provocant la LOMQE. En concret, volen que es tracti la prova final de sisè de Primària. La Conselleria de Martí March s'ha mostrat contrària a l'aplicació de la nova llei educativa en reiterades ocasions, tot i que preveu fer les proves perquè es veuen obligats "per llei". Ara bé, si estaven previstes per a principis de maig, Educació ha anunciat que s'ajornaran, com a mínim, fins a finals de maig.

Educació perfila les proves LOMQE de Primària

Cent docents intercanvien experiències educatives

Un centenar de docents s'han reunit aquest dijous a les Jornades d'intercanvi d'experiències a l'Educació Primària. El conseller d'Educació i el director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, han inaugurat les jornades per donar a conèixer i compartir experiències metodològiques innovadores.

Presentació de les Jornades d'intercanvi d'experiències

Educació fomenta aquest intercanvi de propostes per acompanyar en els processos de vida dels alumnes. Ahir mateix, la Conselleria va presentar el Pla de millora de centres, que té en la innovació pedagògica un dels seus principals eixos d'actuació.

stats