Balears 21/03/2017

Marga Durán renuncia a presidir el congrés del PP després de posicionar-se a favor de Company

L'exdelegada del govern Teresa Palmer ha estat, finalment, l'elegida

Ara Balears
1 min
La presidenta del gestora del PP de Palma, Marga Duran, en imatge d'arxiu

PalmaLa diputada Teresa Palmer és l'elegida per presidir el congrés autonòmic del PP. Així ho ha anunciat el president del comitè organitzador, qui ha comunicat, a més, la renúncia de la fins avui favorita, la presidenta de la gestora del PP de Palma, Marga Durán, qui ha declinat l'oferiment després d'haver fet públic el suport a la candidatura que lidera l'exconseller d'Agricultura Biel Company.

Uns 800 afiliats s'han inscrit per participar en el congrés, que es du a terme dies 25 i 26 de març a Palma. Pel que fa a les quatre ponències a debat, la que ha registrat més esmenes és la d'Estatuts, amb un total de 46. En canvi, la que ha rebut més peticions per debatre és la d'Economia, Turisme i Administracions, en la qual s'han inscrit 418 persones.

Així mateix, el comitè organitzador ha donat a conèixer el calendari definitiu. El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, serà l'encarregat de donar el sus a la cita dissabte. El vencedor es coneixerà diumenge a les 19 h. Posteriorment, hi intervindrà el vencedor.

stats