Publicitat
Publicitat

Enbreu

Els pares i mares de Mallorca i Pitiüses també es querellen

La campanya de micromecenatge engegada per FAPMA per sufragar els costos de la querella ja havia aconseguit recollir fins ahir vespre 6.035 euros dels 7.000 que necessita

La COAPA també es persona en la causa

La Confereració d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes (COAPA) anuncià ahir que se suma a la querella criminal de FAPMA Menorca contra el president José Ramón Bauzá, la consellera d’Educació, Joana Maria Camps, i el secretari autonòmic, Guillem Estarellas. Les federacions de cada illa votaren la setmana passada personar-se en la causa de FAPMA Menorca, interposada el 4 d’abril als Jutjats d’Instrucció de Palma.

L’entitat adverteix que les famílies han de “prendre la iniciativa” i no poden “restar de mans plegades veient com es maltracten les comunitats educatives o com es desatenen les necessitats i els drets dels infants” en els centres públics.

L’Assemblea hi aporta 200 euros

La campanya de micromecenatge engegada per FAPMA per sufragar els costos de la querella ja havia aconseguit recollir fins ahir vespre 6.035 euros dels 7.000 que necessita, d’un total de 265 persones o entitats. De fet, l’Assemblea de Docents informà ahir que el cap de setmana va fer la màxima aportació econòmica que permet la campanya: 200 euros. Els Docents també han oferit els doblers de la seva caixa de resistència “per al que sigui necessari”. Des de la COAPA tornaren a animar ahir els “ciutadans conscienciats i indignats” a una darrera empenta per obtenir els fons necessaris per tirar endavant la querella presentada. A 36 dies per tancar la campanya, la iniciativa ja havia aconseguit ahir el 86% de les aportacions econòmiques necessàries.