Balears 08/10/2014

MareMostra inaugura una secció pròpia al Festival de Sitges

Fa oficial la seva secció després de diversos anys col·laborant amb el prestigiós festival català

Ara Balears
1 min
gdfgfdg

PalmaEl festival de cine de Palma MareMostra inaugura una secció pròpia al festival internacional de cinema fantàstic de Sitges. Després de diversos anys col·laborant amb el prestigiós festival català, un dels més importants a nivell internacional i el primer d'aquest gènere, MareMostra ja pot fer oficial la seva secció dins la programació del Festival de Sitges.

La secció, anomenada 'The Freakwave Show', mostrarà alguns del títols més importants del món del surf a nivell internacional dins la programació paral·lela de Sitges. En aquesta ocasió, MareMostra, que estarà representat per Álvaro Iglesias, un dels seus directors, hi projectarà tres films: ' Raw the movie', 'Immersion' i 'Surf nazis must dies'. Les dues primeres són dues de les pel·lícules més premiades del món del surf a 2013 i 2014.

MareMostra és un festival de referència a Balears i l'únic a Europa especialitzat en el cinema i la mar, que ja ha celebrat tres edicions.

Les entitats organitzadores del MareMostra són l'empresa Sol Works, el Clúster Audiovisual de les Illes Balears (CLAB) i el Clúster Balear d'Innovació Marina (IDIMAR). També té el suport de Port Adriano i Sol Wave House Melià, la Fundació Palma Turismo 365, PalmaActiva, Es Baluard i la direcció general de Comerç i Empresa del Govern Balear.

stats