Balears 31/07/2017

Maó fomentarà l'ús de bosses de paper als mercats municipals

L'Ajuntament en repartirà 35.000 entre aquests establiments

Ara Balears
1 min
L’ajuntament de Maó inicia una campanya per fomentar l'ús de bosses de paper als comerços de la ciutat

PalmaL'Ajuntament de Maó ha presentat aquest dilluns una campanya per fomentar l'ús de bosses de paper als mercats municipals i reduir l'ús de bosses de plàstic. La campanya inclou el lliurament de 35.000 bosses de paper biodegradable que es repartiran a tots els mercats municipals.

La regidora de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica de la ciutat, Maria Membrive, ha explicat que aquesta campanya de sensibilització pretén reduir i eliminar les bosses de plàstic, a causa de l'impacte negatiu que generen al medi ambient. La campanya s'iniciarà en els mercats municipals, però es preveu estendre-la a tots els comerços de Maó. L'objectiu de l'Ajuntament és "anar retirant a poc a poc totes les bosses de plàstic", hi ha afegit Membrive.

A l’acte de presentació de la campanya han participat Maria Membrive, regidora de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica; Isabel López, regidora de Medi Ambient, i Mina Moll, regidora de Fires i Mercats, així com representants de l’AgroMaó, dels mercats ambulants i del mercat artesà.

stats