MITJANS PÚBLICS
Balears 26/11/2015

Andreu Manresa dirigirà IB3 a partir de dia 9 també amb el suport d'El Pi

Font destaca el compromís del periodista en un model plural, participatiu i pròxim

Q. T.
2 min
El president d'El Pi, Jaume Font, s'ha reunit amb el futur director general d'IB3, Andreu Manresa / ISAAC BUJ

PalmaEl periodista Andreu Manresa serà elegit director general d'IB3 en el ple del Parlament que es farà dia 9 de desembre, on sumarà els vots a favor de les forces del Pacte i també d'El Pi. El fins ara corresponsal d''El País' a Balears s'ha reunit aquest matí amb els dos màxims dirigents d'El Pi, Jaume Font i Pep Melià, i s'hi ha compromès a aplicar a la radiotelevisió autonòmica un model plural, participatiu i pròxim.

Manresa ha exposat als dirigents d'El Pi un decàleg de mesures coincidents amb les seves principals peticions i aquests s'han compromès a votar a favor de la seva elecció. El sí d'El Pi al periodista permetrà que sigui elegit en una primera votació perquè li garantirà una majoria de tres cinquenes parts de la cambra. D'aquesta manera s'evitarà una segona votació que hauria endarrerit l'elecció fins al gener.

“El nostre sí està condicionat al desenvolupament d'aquest model, no hem parlat de res més, ni de càrrecs ni res”, ha assegurat Jaume Font després de reunir-se amb el futur director general d'IB3 i poder “contrastar” preocupacions coincidents. El president d'El Pi ha recalcat que el seu partit no condiciona el suport a Manresa a càrrecs, però ha recordat el compromís de les forces del Pacte de fer un consell de direcció plural, en el qual almenys una persona de les nou que l'integraran ho seria a proposta d'El Pi.

A banda de destacar el compromís de Manresa en un model de radiotelevisió pública que sigui plural, participatiu i pròxim, El Pi també ha subratllat la coincidència amb el futur director a l'hora de consolidar una indústria audiovisual balear i fomentar la producció pròpia, perquè pugui créixer un sector que no és el turístic i diversificar així el model econòmic.

stats