Balears 07/08/2014

Targeta vermella a la tauromàquia i als polítics que hi estan a favor

Amb motiu de la correguda de toros que es feia ahir, unes vint persones vestides de negre, es concentraren a la Plaça Espanya per ''reivindicar que la cultura no pot sobreposar a la raó"

Miquel Sorell / Ara Balears
1 min

PalmaL’objectiu final és aconseguir que tot Mallorca es declari antitaurina. Ahir la campanya Mallorca Sense Sang va treure una targeta vermella a les corregudes de toros i als polítics que encara hi estan a favor. A més, segons assenyalà el coordinador de la campanya, Guillem Amengual, estan recollint firmes per “aconseguir abolir aquesta aberració de festa”.

Amb motiu de la correguda de toros que es feia ahir, unes vint persones vestides de negre es concentraren a la plaça d’Espanya per “reivindicar que la cultura no pot sobrepassar la raó”. Van sostenir en alt targetes vermelles denunciant el maltractament animal que suposa “la festa nacional”.

La campanya té quatre mesos de vida i acumula 16.000 firmes per internet. Segons el portaveu, “preveuen una gran acollida tant de mallorquins com d’estrangers, als quals també informen i consciencien de com és l’acte taurí. Segons la plataforma, en tan sols un mes, Santa Maria, Sencelles i Artà han votat favorablement per declarar-se antitaurins i s’uneixen així a Costitx, Esporles, Puigpunyent i Consell.

stats