MOBILITZACIONS
Balears 20/02/2017

Mallorca quedarà sense servei de taxis la major part de la Setmana Santa

Els taxistes han acordat un calendari d'aturades del servei per a tots els vespres festius i per a determinades hores de la resta de dies

Montse Terrasa
1 min
Els taxistes es van mobilitzar el passat 15 de febrer.

Qui vulgui agafar un taxi algun dels vespres de Setmana Santa no ho podrà fer, ja que les quatre patronals de taxistes han decidit que no hi haurà servei, igual que el diumenge 16 d'abril durant tot el dia.

Les patronals Associació Sindical d'Autònoms del Taxi de Mallorca, l'Agrupació d'Autotaxi i Autoturisme de Balears, l'Associació Mallorquina de Treballadors Autònoms del Taxi i l'Associació del Taxi de les Illes Balears han acordat aquest dilluns el calendari d'aturades i mobilitzacions contra les noves línies d'autobús que vol implantar el Govern.

Durant la Setmana Santa, les aturades del servei de taxi començaran el dijous 13 d'abril a les 14 hores fins al divendres 14 d'abril també a les 14 hores.

El mateix Divendres Sant, els taxis tornaran a fer una aturada des de les 22 fins a les 6 hores del dematí. La mateixa mesura de protesta es repetirà dia 15, i el diumenge 16, l'aturada serà durant tot el dia i el vespre.

Abans, però, hi haurà aturades del servei de taxis cada dilluns de març, entre les 7.30 hores i les 10.30 hores del dematí, segons informa Toni Bauzà, president de l'Agrupació Empresarial de Taxis de la FEBT-CAEB.

Concentracions de taxistes

Dia 6 de març està prevista una nova concentració de cotxes a les 10.30 h a Son Moix per anar després cap al passeig de Sagrera, a la seu del Govern. Aquest dia es farà una aturada de 24 hores també.

Una altra mobilització, però aquesta vegada a peu, es farà divendres 17 de març. Entre les 11 i les 14 hores, els taxistes es concentraran davant el Consolat de Mar.

El dilluns 3 d'abril tornaran a aturar el servei des de les 7.30 hores fins a les 10.30 hores.

stats