Balears 09/05/2015

Alguns batles de Mallorca acudien de franc a orgies sexuals a Binissalem i a la Platja de Palma, segons el Diario de Mallorca

Un dels batles implicats hauria marxat a Madrid després de deixar el càrrec, segons el testimoni d'una prostituta en el marc de la investigació sobre la trama de corrupció de la Policia Local a la Platja de Palma

Ara Balears
2 min
L'escorcoll, el setembre de 2013, al quarter de Sant Ferran marcà l'inici de la investigació de la suposada trama de corrupció.

PalmaBatles de Mallorca assistien, entre d'altres polítics, a "orgies sexuals" que organitzava un empresari de l'oci nocturn i de diversos prostíbuls de la Platja de Palma, segons recull avui el Diario de Mallorca en una informació ampliada que ja recollia ahir l'ARA Balears. Un d'aquests batles, a més, hauria marxat a Madrid després de deixar el seu càrrec.

Les presumptes orgies amb polítics mallorquins han estat destapades per prostitutes que han declarat davant el jutge que investiga la trama de corrupció de la Policia Local a la Platja de Palma. A més, segons reflecteix el diari, els assistents a les festes sexuals consumien tota mena de serveis sense pagar a una sala privada del Table Dance de la Platja de Palma i a una finca de Binissalem. Tot a canvi, suposadament, d'avisar l'empresari quan es preveia una inspecció als seus locals.

Una de les testimonis estrangeres que hauria declarat davant el jutge va explicar que en la seva primera ocasió es va trobar amb 8 al·lotes russes que oferien serveis sexuals a entre 7 i 8 polítics (inclosos alguns batles), però la testimoni no coneixia els seus noms, tan sols que es dedicaven a la política.

Segons segueix relatant el Diario de Mallorca, la segona vegada en la qual aquesta prostituta va acudir a una de les orgies sexuals, hauria contat fins a 15 convidats.

Cap de les prostitutes no ha pogut pronunciar el nom de cap polític concret, però una d'elles hauria assegurat que un dels batles que participaven les festes va marxar a Madrid després de deixar el seu càrrec. A més, segons consta en el sumari de la investigació, les prostitutes sí que han identificat alguns polítics i membres de la Policia Local mitjançant fotografies que els han mostrat els investigadors.

La informació del Diario de Mallorca també destaca que l'empresari demanava sempre a les prostitutes que fossin especialment discretes i carinyoses amb aquesta mena de clients.

stats