TRIBUNALS
Balears 14/06/2016

Mac Insular haurà de pagar 7,5 milions d'euros al Consell de Mallorca

La justícia ha donat la raó a la institució insular en el contenciós que mantenia amb la concessionària dels residus de construcció

Efe
1 min
Mac Insular té una concessió del Consell per gestionar els residus de Mallorca.

PalmaEl Jutjat del Contenciós Administratiu número 2 de Palma ha acordat el pagament de 7,5 milions d'euros al Consell de Mallorca per part de la concessionària de la gestió dels residus de construcció i voluminosos, Mac Insular, per les liquidacions dels cànons de 2003 a 2010 i diversos del 2011 i 2012.

En dues sentències, el jutjat dóna la raó al Consell de Mallorca en relació amb el recurs que va interposar Mac Insular contra les resolucions administratives de liquidació d'aquests cànons, ha informat la institució insular.

El jutjat desestima els dos recursos interposats per Mac Insular i dicta una nova liquidació. Una de les sentències es refereix als cànons de 2003 a 2010 i l'altra als corresponents al quart trimestre de 2011 i els dos primers de 2012.

El Consell de Mallorca havia reclamat a Mac Insular 8 milions d'euros, dels quals la concessionària només n'havia ingressat 1,2 milions perquè discrepava en la interpretació del contracte.

stats