Balears 06/03/2017

José Luis García vol "construir un sindicat més proper als treballadors i les treballadores"

L'actual secretari general de CCOO torna a presentar-hi la candidatura

Ara Balears
1 min
José Luis García es presenta com a candidat a Secretari General de CCOO de balears

PalmaL'actual secretari general de CCOO de les Illes Balears, José Luis García, ha presentat aquest dilluns dematí el seu nou projecte de candidatura. La seva reelecció es decidirà a l'onzè congrés de CCOO de les Illes Balears, que se celebrarà els dies 6 i 7 d'abril al Casal de Peguera, al municipi de Calvià.

García ha manifestat que el seu objectiu és construir un sindicat més proper als treballadors i les treballadores, als centres de treball i als sectors en defensa dels seus interessos amb utilitat.

En aquest sentit, ha defensat la necessitat d'augmentar l'afiliació i la representació i reforçar la negociació col·lectiva i el diàleg social per donar resposta a la precarietat laboral i a les males condicions socials dels treballadors.

Per aquest motiu, el projecte de García vol esdevenir "un referent per als treballadors, alhora que per al conjunt de la societat: proper, útil, coherent" i "amb capacitat d'influir en polítiques dels diferents governs per millorar les condicions de vida de la classe treballadora".

stats