CONSELL DE GOVERN
Balears 06/10/2017

Llum verda a l'adquisició del Sindicat de Felanitx

El Govern ha aprovat el conveni de col·laboració amb el Consell de Mallorca per dur a terme les inversions estatutàries per un total de vuit milions d'euros

Ara Balears
1 min
L’estat de conservació del Sindicat de Felanitx és especialment dolent, com queda palès a les imatges.

PalmaL'adquisició del Sindicat de Felanitx ja té llum verda. Aquesta serà una de les inversions estatutàries que s'efectuaran gràcies a l'aprovació del conveni de col·laboració del Govern de les Illes i el Consell de Mallorca, les quals sumaran un total de vuit milions d'euros procedents dels fons de Turespaña.

Així, es destinaran un total de 4.401.033,92 euros a l'adquisició i recuperació de l'emblemàtic edifici de Felanitx.

El Consell de Govern ha aprovat un conveni que hi permetrà unes inversions de foment i desenvolupament turístic mitjançant la realització d'una sèrie d'actuacions i obres dirigides a la reestructuració, modernització i diversificació del sector turístic.

Gran part d'aquestes inversions, les quals sumen 3.028.579,02 euros, ja han estat realitzades pel Consell de Mallorca. Es tracta de rehabilitació de camins; la reparació de refugis i albergs de la serra de Tramuntana com a oferta de turisme natural, senderista i patrimonial; inversions a la finca de Raixa i la recuperació de valors paisatgístics de zones turístiques com Cala Millor i el Port d'Alcúdia.

stats