Publicitat
Publicitat

En llibertat amb càrrecs els quinze detinguts a Ciutadella per estafes assegurances

Entre els detinguts hi ha els responsables d'un gabinet jurídic, una clínica de fisioteràpia, un taller mecànic i un metge, que feien simulacions d'accidents, robatoris i sinistres

Els quinze detinguts per la Policia Nacional a Ciutadella, acusats de formar part d'una xarxa que es dedicava a estafar companyies d'assegurances fent simulacions d'accidents, robatoris i sinistres han quedat aquesta dijous en llibertat amb càrrecs.

Segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia de les Balears, entre els detinguts hi ha els responsables d'un gabinet jurídic, una clínica de fisioteràpia, un taller mecànic i un metge. Ara hauran de respondre pels càrrecs de delictes d'estafa i pertinença a una organització criminal.

La investigacions policials, iniciades el desembre passat, havien detectat un increment de robatoris en domicilis i establiments que resultaven poc creïbles. Així, la investigació policial va concloure que almenys un grup de vuit persones actuava a Ciutadella de manera organitzada per perpetrar aquestes estafes i simulacions de delicte.

Per la seva banda, el president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances Balears ha anunciat que es presentarà en aquest procediment penal per exercir d'acusació particular.