Balears 30/05/2017

El bus llançadora a Cala s’Almunia i al Caló del Moro es posarà en marxa aquesta setmana

Els usuaris d'aquest servei poden fer servir la targeta Intermodal i gaudir dels descomptes que aquesta ofereix

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'una parada a Santanyí

PalmaLa llançadora que enllaçarà Santanyí amb Cala s’Almunia i el Caló del Moro (línia 505) operarà amb 9 expedicions diàries, amb sortides cada 60 minuts des de Santanyí entre les 10.00 i les 19.00 h.

El servei, que funcionarà de dilluns a diumenge fins al 30 de setembre, s’integra dins la xarxa del transport regular TIB. El bitllet senzill costarà 1,50 euros i els usuaris freqüents podran utilitzar la targeta Intermodal amb els seus descomptes habituals.

Dins el nucli de Santanyí, la primera parada de la línia 505 està ubicada al polígon de s’Olivó, on l’Ajuntament habilita un aparcament gratuït. La segona aturada a Santanyí es troba al carrer de na Ravandella i dona l’oportunitat de transbordar a altres línies de bus, com l’L501, a Palma.

A part de la nova parada al Caló del Moro i a Cala s’Almunia, la línia 505 continuarà donant servei a Cala Llombards, com ja va fer durant l’estiu del 2016. Enguany, els usuaris de Cala Llombards tindran més oferta de transport regular perquè les freqüències de pas fan de tres a nou expedicions diàries.

Aquesta iniciativa respon a la petició de l’Ajuntament de Santanyí per millorar l’accés a les zones del Caló del Moro i de Cala s’Almunia, que des del passat 1 de maig tenen restringida l’entrada amb vehicle particular. La mesura s’adreça a oferir el transport públic com a alternativa per accedir a espais naturals d’interès de Mallorca que actualment estan sota la pressió del cotxe.

stats