DIADA
Balears 20/05/2017

L’Institut Josep M. Llompart celebra els 25 anys

El mes de gener de 1993, el claustre de professors elegí el nom de Josep M. Llompart per titular el centre, però malauradament l’il·lustre poeta i activista cultural morí unes hores després

Ara Balears
1 min

L’IES Josep M. Llompart celebra aquest curs el 25è aniversari. El mes de setembre de l’any 1991 va començar a fer camí amb el nom encara provisional d’Institut de Batxillerat número 5 i en unes altres instal·lacions.

El mes de gener de 1993, el claustre de professors elegí el nom de Josep M. Llompart per titular el centre, però malauradament l’il·lustre poeta i activista cultural morí unes hores després. Durant aquests anys l’edifici que ocupa l’institut s’ha anat ampliant i modificant per donar cabuda als estudis que ofereix i als 1.200 alumnes que té avui dia.

DIADA ANUAL

Aquests darrers mesos s’han organitzat tota mena d’activitats per a tota la comunitat escolar: conferències, tallers, fira de la ciència, teatre, dansa... I divendres 12 de maig, triat com la diada anual, es va fer al pati del centre un acte solemne de celebració, presidit pel conseller Martí March i al qual assistiren alumnes, professors i famílies d’ara i d’abans. En aquest acte lúdic hi hagué diverses actuacions d’alumnes del Batxillerat escènic i de la banda de jazz del centre i el lliurament dels premis LlompART, a partir de la convocatòria d’un concurs anual (ja ha arribat a la 18a edició) al qual tots els alumnes de les Illes poden presentar les seves obres d’art.

Es va convidar els assistents a visitar l’exposició dels 25 anys que hi ha al hall del centre i a la mostra d’obres d’alguns dels alumnes que han fet el Batxillerat artístic durant aquest temps, que es podrà veure del 9 al 16 de juny a la Misericòrdia.

stats