Balears 28/06/2017

L'IME crea una targeta única per als clubs esportius

Tindrà un cost anual de 12 euros per als esportistes empadronats a Palma

Ara Balears
1 min
Imatge exterior del poliesportiu Rudy Fernández

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat la nova modalitat de targetes per als esportistes dels clubs i entitats que entrenen als poliesportius municipals. Així, es dona resposta a la demanda que varen traslladar els clubs per la modificació de l'article 20.6 de l'Ordenança reguladora de preu públic. Aquesta establia que tots els esportistes i tècnics dels clubs, usuaris de les grans instal·lacions, havien de ser titulars o beneficiaris d'un abonament.

La regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament, Susanna Moll, ja va anunciar el mes de gener la implantació d'un sistema de targeta única sense haver d'assumir el cost d'un abonament. De fet, no tenir seguretat sobre això havia provocat crispacions dels clubs cap al Consistori.

La targeta mensual per a empadronats a Palma tindrà un cost de 3 €, 6 € la trimestral, 8 € la semestral i 12 € la quota del període anual. En el cas dels esportistes no empadronats, les quotes seran de 4 €, 8 €, 11 € i 16 €.

Moll ha destacat que se segueixen "criteris d'equitat per donar resposta a tots els clubs que utilitzen grans instal·lacions amb una targeta de cost simbòlic".

stats