Balears 03/03/2017

L'IME inverteix 2,5 milions d'euros per rehabilitar Son Hugo

S'instal·laran gairebé 400 plaques fotovoltaiques que permetran que les dues piscines exteriors obrin tot l'any

Ara Balears
1 min
L'IME inverteix 2,5 milions d'euros per rehabilitar Son Hugo

PalmaSon Hugo tindrà 384 noves plaques fotovoltaiques perquè les dues piscines exteriors obrin tot l'any. Es tracta d'una de les mesures del pla de millora integral que preveu invertir 2,5 milions d'euros aquesta legislatura. El batle de Palma, José Hila, ha assegurat que amb aquesta inversió "donam resposta a queixes d'usuaris i clubs sobre el deteriorament d'aquesta instal·lació". Son Hugo ja té 19 anys i "no s'ha mantingut correctament", ha afegit Hila.

El gerent del l'IME, José Maria González, ha detallat les diferents fases del projecte. Després de la instal·lació de les plaques, es repararan els dos embassaments de les piscines exteriors. L'objectiu és solucionar la manca d'espai de piscines per als clubs de Palma. Per a les plaques, s'invertiran 255.836 euros.

Per a la segona fase s'invertiran els 2,3 milions d'euros restants en diverses obres: adequació de contenidors de les piscines exteriors i canvi del sistema d'encalantiment i climatització amb energies renovables. L'Ajuntament aposta amb un sistema de biomada per a la reutilització del material de la poda de l'àrea d'Infraestructures. També s'adequarà l'embassament de la piscina interior de Son Hugo.

stats