Balears 04/07/2017

L'IME impulsa una campanya per potenciar la tolerància i el respecte a l'esport

Diversos cartells s'instal·laran als camps de futbol municipals i poliesportius

Ara Balears
1 min
La presentació de la campanya s'ha fet aquest dimarts

PalmaL'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimarts una campanya per fomentar els valors de tolerància i respecte a l'esport. Un total de 32 cartells informatius s'instal·laran als camps de futbol municipals i als poliesportius i les pistes esportives i es complementaran amb una campanya de difusió a les xarxes socials.

La tinent de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha destacat que el principal objectiu de la campanya és "afavorir la tolerància, la formació, la motivació i el respecte a l’esport a través de l’educació. Per això volem implicar-hi les federacions i els clubs".

Per Moll, "el respecte, la integració, la igualtat i la tolerància són valors imprescindibles a una societat democràtica per garantir la convivència dels ciutadans. La violència no té cabuda enlloc i no té cabuda als espais esportius”.

Per impulsar aquests valors, la campanya s'ha basat en cartells "molt visuals, amb una iconografia senzilla i destinada a un públic universal" i amb uns 'inputs' "motivadors que surten dels models normatius clàssics més restrictius".

stats