Balears 26/07/2017

L'IMAS presenta els premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2017

L'edició d'enguany afegeix una categoria que premia els projectes de recerca o investigació en l'àmbit dels serveis socials

X. Serrano
1 min
La consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver, i el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, durant la presentació dels Premis Consell de Mallorca a Innovació Social 2017

PalmaLa consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, i el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, han presentat aquest dimecres la convocatòria dels premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2017. L'edició d'enguany disposarà d'una dotació econòmica de 36.000 euros i entregarà un nou guardó, que premia els projectes de recerca o investigació en l'àmbit dels serveis socials. S'espera que els guardons s'entreguin a finals de novembre.

La categoria principal, com l'any passat, seran els premis d'Innovació Social, destinats a projectes o actuacions realitzats durant l'any passat que puguin ser considerats "exemplars per la seva coherència i el seu impacte en els drets socials, la qualitat de vida i la igualtat d'oportunitats". El guanyador del guardó s'endurà 10.000 euros i els dos finalistes, 7.000, fet que suposa un increment de mil euros en cada cas.

Enguany es recupera el premi Pere Mascaró, amb dos anys d'història, però que es va abandonar la legislatura passada. Aquesta categoria premiarà els estudis, investigacions i publicacions que promoguin l'agilitat dels serveis socials. "Volem fomentar la investigació per millorar la qualitat dels serveis", ha afirmat De Juan. En aquest cas, el guanyador rebrà 7.000 euros. També s'entregarà el premi a la millor campanya de sensibilització, amb una dotació econòmica de 5.000 euros.

Una altra novetat de l'edició d'enguany és la creació de dos premis simbòlics. El primer, a la trajectòria d'una entitat del tercer sector amb un mínim de 15 anys d'experiència en l'àmbit dels serveis socials a Mallorca. El segon, un guardó individual per a una persona que treballi en aquest àmbit. Aquests reconeixements no tindran cap compensació econòmica.

stats