Balears 23/03/2017

L'hivern es resisteix a partir

Les previsions indiquen un canvi de temps a les Illes per a aquest divendres amb un descens de les temperatures, pluges generalitzades i la possibilitat de neu a partir dels 1.200 metres

Ara Balears
1 min
La previsió del Meteosat per a divendres.

PalmaTot i que la primavera ja ha arribat, l'hivern es resisteix a partir. I Mentre a Madrid s'ho agafen amb humor, a les Illes Balears es preveu que demà divendres arribi el front fred que ha deixat neu a la capital. "Això no és 'Frozen", deien des del compte d'emergències de la comunitat madrilenya, sorpresos de veure caure flocs de neu a mitjan març.

Segons l'Aemet, divendres es produirà un canvi de temps a les Illes que deixarà pluges generalitzades, amb possibilitat d'alguna tempesta localment forta, i un descens notable de les temperatures. A més, també podria nevar. Així, les màximes de demà seran similars a les mínimes que hem tingut aquest dijous.

Així, l'Aemet preveu unes mínimes que rondaran els 10 graus i unes màximes que no superaran els 12, mentre que la cota de neu se situarà al voltant dels 1.200 metres.

stats