Balears 04/10/2017

L'executiva de MÉS, preocupada per la situació de Pere Muñoz

Els ecosobiranistes esperaran a analitzar "profundament" la querella pels contractes a Garau abans de prendre cap decisió

Jaume Vinyas
1 min
El director de l'ATB, Pere Muñoz, i el vicepresident, Biel Barceló, en imatge d'arxiu.

PalmaL'executiva de MÉS per Mallorca, reunida d'urgència aquest dimecres, ha decidit esperar a tenir la querella de la Fiscalia Anticorrupció pels contractes d'algunes conselleries controlades per la formació amb l'excap de campanya, Jaume Garau, abans de prendre cap decisió. El secretari de Comunicació de l'executiva, Lluís Apesteguía, ha assenyalat a l'ARA Balears que es tornaran a reunir quan tinguin accés al text, possiblement demà mateix.

Ara, el que més preocupa la formació, segons ha dit, és la situació del director de l'Agència Balear de Turisme, Pere Muñoz, únic dels cinc querellats que encara forma part del Govern. “És el cas que hem d'avaluar”, ha assegurat.

Apesteguía ha assenyalat que, tot i que esperaven que la denúncia acabàs arxivada, eren conscients que el que s'ha confirmat aquest dimecres “era un dels escenaris possibles”. Amb tot, ha reiterat la necessitat d'analitzar, de manera profunda, la querella abans de fer cap passa. “No ens ho prenem a la lleugera”, ha afirmat.

stats