Balears 13/07/2017

L'espectacle de la vida marina a Menorca

El portal Menorca en Xarxa recull el vídeo en el qual es pot veure una balena de devers 10 m a les aigües d'entre l'illa de l'Aire i sa Fonera de Son Bou

M.r.
1 min
Captura del vídeo.

PalmaPresenciar en directe la vida marina en llibertat és un espectacle meravellós. I si no que ho demanin a Toni Ballesteros Bosch i Guel Bosch Pons, dos navegants de Menorca que tingueren l'oportunitat de creuar-se amb una balena durant la seva travessia aquest dimecres passat.

Navegaven per les aigües d'entre l'illa de l'Aire i sa Fonera de Son Bou quan varen veure emergir el cetaci i el pogueren enregistrar des de dins la barca. El vídeo ha estat recollit pel portal de notícies Menorca en Xarxa i ens en feim ressò.

Els dos navegants eren conscients del moment únic que estaven presenciant, ja que és molt difícil albirar una balena d'aquestes característiques a les aigües menorquines. Així, Ballesteros no va dubtar a llançar-se a l'aigua per gravar l'animal des d'una altra perspectiva. Encara més espectacular. Cal apuntar que en aquest segon vídeo apareix una data de 2014, un fet que Menorca en Xarxa ha explicat que es devia a un problema amb la targeta de memòria de la càmera.

La biodiversitat marina, un privilegi del qual gaudim i que s'ha defensar. Pel bé de tots. No només dels animals.

stats