Balears 12/10/2015

L'Assemblea de Docents diu que al Govern li falta voluntat política

Efe
1 min

PalmaL'Assemblea de Docents ha criticat aquest dilluns la proposta d'acord que els ha fet la Conselleria d'Educació i Universitats, i considera que tant al conseller, Martí March, com al Govern els falta "voluntat política i els sobren presses" per tancar un acord que podria ser millorable.

Els docents assenyalen en una nota de premsa que la proposta de millores educatives del Govern "patina" pel que fa a pressupost, ja que l'aplicació de totes les mesures suposaria un increment de només un 0,1% del PIB destinat a aquesta matèria a les Illes.

Aquest augment situaria la despesa en Educació en el 3,2% del PIB, allunyat de la promesa del 5% de la presidenta de Balears, Francina Armengol, i del 4% de la mitjana espanyola: "Esperarem a veure quina sorpresa ens duu el futur pressupost autonòmic en matèria educativa", indiquen.

Aquestes reflexions les han realitzades els docents després de conèixer més dades a la taula sectorial de divendres passat, a dos dies de la consulta que l'Assemblea durà a terme entre el professorat, i han destacat que encara no saben quin és el pressupost per a la contractació de nou professorat.

stats