Balears 13/12/2016

L'Ajuntament de Valldemossa s'enfronta a la Banca March

El Consistori denega la llicència d'obertura d'una oficina per la presència de barreres arquitectòniques

Jaume Vinyas
1 min
L'Ajuntament de Valldemossa ha denegat la llicència d'obertura per l'esglaó que hi ha a l'entrada.

PalmaL'Ajuntament de Valldemossa desestimarà un recurs de reposició presentat per la Banca March contra la denegació de la llicència d'obertura de la nova sucursal al municipi. El Consistori considera que l'oficina no compleix amb els requisits mínims d'accessibilitat. L'entitat pensa, per part seva, que no és necessària la instal·lació d'una rampa d'accés per a minusvàlids a la seu que pretén obrir a la plaça de Bartomeu Torres músic.

El Consistori ha explicat, en una nota, que dia 23 d'agost l'entitat li va remetre una declaració responsable (a fi de procedir a la concessió de la llicència d'obertura) en què deia que el local nou compleix el Decret de barreres arquitectòniques. Els Serveis Tècnics de l'Ajuntament, però, van concloure que el local no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. En conseqüència, l'Ajuntament li denegà, dia 20 d'octubre, la llicència d'obertura.

Davant aquesta decisió, l'entitat financera presentà un recurs de reposició que serà també denegat, segons ha anunciat aquest dimarts el Consistori.

stats