Balears 18/04/2017

L'Ajuntament de Palma prepara l'arxivament de la primera llicència d'obres a ses Fontanelles

La promotora no hauria presentat el projecte d'execució d'obres, tal com marca la llei

Ara Balears
1 min
El solar on s'havia de construir el centre comercial de Ses Fontanelles, en imatge d'arxiu.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha donat tràmit d'audiència a l'empresa promotora del centre comercial Aqua Magica per haver caducat la llicència d'obres i arxivar definitivament el projecte de ses Fontanelles, la darrera zona humida de Ciutat. Segons el tinent de batle d'Urbanisme, Antoni Noguera, es procedirà a la caducitat “per falta de documentació i d'acord amb la llei”, ja que l'empresa no va entregar en el seu moment el projecte d'execució d'obres, necessari per poder prosseguir amb la llicència.

Cal recordar que el projecte Aqua Magica pertany a la multinacional francesca Unibail Rodamco, la mateixa que volia posar en marxa el centre comercial Palma Springs. De fet, la promotora va sol·licitar la llicència d'aquest centre comercial a partir del projecte anterior Aqua Magica.

L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma va arxivar de manera definitiva l'expedient municipal per a la instal·lació i llicència d'obres del centre comercial, el desembre de 2015, perquè la promotora no disposava de la llicència

stats