Balears 11/11/2016

L'Ajuntament no pagarà a Acciona els 17 milions d'indemnització que reclama pel palau de congressos

L'empresa els demana pels retards en l'adjudicació de la gestió, que finalment ha anat a parar a Melià

Martí Gelabert
1 min
El palau de congressos de Palma. / ISAAC BUJ

PalmaL'Ajuntament de Palma ha comunicat per escrit a Acciona que no pagarà els 17 milions d'euros d'indemnització que l'empresa reclama pels retards en l'adjudicació del palau de congressos. Ho ha explicat aquest divendres la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, que també ha afegit que "no s'ha realitzat cap contraoferta".

"Es va donar una resposta per escrit a Acciona per comunicar que no atenem la seva reclamació i que no ha quedat acreditat que tinguin dret a la indemnització que demanen", ha detallat Adrover. La regidora ha explicat que aquesta ha estat la decisió dels tècnics de l'Ajuntament després de fer-ne una valoració. De moment, Acciona no ha tornat a contestar. Tot i així, Adrover ha destacat que, "si no hi estan d'acord", tenen les vies judicials per prosseguir amb la reclamació.

Cal recordar que Melià va ser, finalment, l'empresa a la qual s'adjudicà la gestió del palau de congressos. Aquesta mateixa setmana, a la fira WTM de Londres, es va firmar el contracte. Adrover, que hi va assistir, ha assegurat que Melià "vol obrir-lo tan aviat com sigui possible", però que l'empresa hotelera "no vol donar falses expectatives". També ha detallat que a la WTM va haver-hi molt d'interès pel palau i que "ha sorprès gratament la personalització" de Melià en l'interès del projecte.

stats