Balears 17/10/2017

Junts per Lô lamenta que Coia Sugrañes pretengui atemorir el paper dels membres de l'oposició amb denúncies

Maria Camps recorda que continuen oberts al diàleg, però des de l'equip de govern del Partit Popular no es mostren partidaris d'arribar a acords en el projecte de reforma d'un hotel de Melià a Son Bou

Iván Martín
2 min
El projecte de reforma de l'hotel és el causant de la tensió entre equip de govern i oposició.

AlaiorIndignació i sorpresa a les files de Junts per Lô després de la reacció de la batlessa d'Alaior, Coia Sugrañes, arran d'un comunicat emès pel partit de l'oposició i que assenyalava Sugrañes i el seu equip del Partit Popular de connivència amb el projecte de reforma de la cadena Melià en un hotel de la urbanització de Son Bou. Cal recordar que Sugrañes va anunciar la intenció d'interposar dues denúncies per difamació a la portaveu de Junts per Lô, Maria Camps, i a un membre de la coalició d'esquerres Anselm Barber.

La resposta no ha trigat a arribar. La portaveu de Junts per Lô assenyala que "Anselm i jo formam part d'un grup polític que té una opinió formada col·lectivament i que emet de manera corporativa les seves opinions. Com a portaveu només faig d'altaveu d'uns acords i uns consensos que s'han pres. Per cert, la carta que vam fer pública està signada com a Junts per Lô i no a títol personal". A més a més, Maria Camps va més enllà i diu que "en democràcia, el debat hauria de ser d'arguments i no de persones. Sembla que la batlessa d'Alaior de la primera qüestió no en sap i s'agafa a la segona".

La màxima responsable de Junts per Lô manté que "sempre hem defensat l'oportunitat de negociar, sense trobar en cap moment receptivitat per part de l'equip de govern del Partit Popular. Hem intentat establir ponts de diàleg, ho hem fet amb arguments que cerquen un únic objectiu: propiciar que existeixi la possibilitat de convertir el projecte Melià en una iniciativa horitzontal, amable, integrada i d'acord amb el model d'illa".

Camps també ha volgut traslladar un missatge de convicció i advertència al mateix temps, ja que per la portaveu de Junts per Lô, "si l'objectiu de Coia Sugrañes amb aquestes denúncies era atemorir-nos, no ho ha aconseguit. Ens continuarem basant en fets i defensarem els nostres arguments del que consideram el bé comú. Nosaltres fem la nostra feina, ella no".

stats