Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

La jove morta a Calvià era una espanyola de 22 anys

La trobà una embarcació recreativa que navegava entre el Toro i Cala Figuera

La Guàrdia Civil investiga la mort de la jove de 22 anys i nacionalitat espanyola el cadàver de la qual fou trobat diumenge surant a alta mar davant el far del Toro, al municipi mallorquí de Calvià. Les primeres investigacions apunten que la jove feia relativament poc temps que havia mort i el seu cadàver feia poc temps que era dins l’aigua. El cos tenia un cop al front i un a la mandíbula, i presentava rascades i la roba estripada.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, l’avís de la troballa del cos a la mar fou rebut diumenge al migdia. La trobà una embarcació recreativa que navegava entre el Toro i Cala Figuera, i que fou la que avisà. El Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) es dirigí fins al lloc i aconseguí rescatar el cadàver. Els bussos portaren el cos de la jove fins al port de Portals, on es realitzà l’aixecament del cadàver sobre les 17.30 h de diumenge.

El departament d’Homicidis de la Guàrdia Civil investiga ara les circumstàncies de la mort de l’al·lota, de la qual es desconeixia ahir si residia a Mallorca, però sí que se sap que hi té familiars. L’autòpsia del cadàver revelarà més informació.

Segons les primeres dades, el cos de la jove presentava diversos cops, un dels quals al cap, i la dona es trobava seminua. L’autòpsia podria aportar informació clau per a la investigació, que podria ajudar a determinar si es tracta d’una mort accidental, d’un suïcidi o fins i tot d’un homicidi.

En principi, l’autòpsia contribuirà a aclarir quant temps feia que era a l’aigua, tot i que en un primer moment ja es va posar de manifest que la mort d’aquesta ciutadana era relativament recent. També podria donar llum sobre l’origen dels cops que tenia per tot el cos.

Agents de la Guàrdia Civil es desplaçaren ahir a la zona de la costa de Calvià propera al lloc on fou trobat el cadàver, entre Portals Vells i Cala Figuera, des d’on es creu que es precipità el cos, per intentar trobar pistes que aclareixin les causes de la mort d’aquesta jove.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF