POLÍTICA
Balears 27/03/2017

Jarabo: "Cursach o Granados podrien anar a les llistes del PP balear"

"Tots els ciutadans han de saber que la trama balear del PP continua"

Ara Balears / Efe
2 min
/ PODEM

PalmaEl secretari general de Podem a les Illes Balears, Alberto Jarabo, ha lamentat aquest dilluns que el PP hagi decidit en el seu congrés autonòmic que les persones imputades puguin anar en llistes electorals i, en aquest sentit, ha afirmat: "Cursach o Granados, tots dos a la presó, podrien anar a les llistes del PP balear".

En roda de premsa, Jarabo ha criticat que, després del XV Congrés autonòmic del PP aquest cap de setmana passat, les persones empresonades o aforades, com el diputat autonòmic Álvaro Gijón, podran formar part de les llistes electorals del PP de les Illes.

Jarabo ha felicitat Biel Company pel seu nomenament com a nou president del PP balear, però ha denunciat que, amb la decisió de permetre als imputats anar en llistes", la "trama balear del PP continua", cosa que "han de saber tots els ciutadans" de l'Arxipèlag.

"El PP –ha afegit– no perseguirà la corrupció a l'interior del seu partit", fet que dins Podem genera "preocupació i tristesa", perquè "no hi haurà canvis" malgrat que el lideratge del partit amb més vots en les passades eleccions autonòmiques sigui en unes altres mans.

Jarabo també ha tingut paraules crítiques per a la secretària general del PSOE d'Andalusia, Susana Díaz, que aquest diumenge es va proclamar oficialment candidata a presidir el seu partit.

El podemita ha demanat a Díaz que "no menteixi", perquè el seu govern a Andalusia no té res a veure amb els Acords pel Canvi que han fet possible un govern d'esquerres a les Balears.

Mentre que Susana Díaz governa en minoria, PSOE, MÉS i Podem han engegat una agenda de govern "transformadora" a les Balears, ha volgut deixar clar Jarabo.

stats