3.000 llaços verds per reivindicar la tasca dels infermers

El Sindicat d'infermeria Satse Illes Balears homenatja d'aquesta manera "la gent que contribueix a cuidar de nosaltres cada dia"

3.000 llaços verds recorreran Palma aquest dijous per retre homenatge a infermers, fisioterapeutes i comares. Els repartirà el Sindicat d'infermeria Satse Illes Balears, per reivindicar la seva feina i el seu "valor social".

En els llacets, hi ha una un  enllaç escrit d'un portal on es detalla el valor del servei de la infermeria a la societat amb material audiovisual. 

Des de Satse es recorda que les infermeres "cuiden, protegeixen i salven vides", a més d'oferir una " cura professional, propera i humana" per aconseguir el benestar de la societat. Com funcionaria un hospital sense infermers, ni comares ni fisioterapeutes? Satse reivindica la importància d'aquests col·lectius i la necessitat de projectar-se a la societat.

Segons un informe realitzat pel sindicat, el 2015 fins a un 60% dels espanyols no sabia què fa una infermera. D'altra banda, Satse també vol retre homenatge a altres col·lectius que es dediquen a la cura de les persones. Ho farà simbòlicament, amb un llaç homenatge setmanal dedicat a col·lectius d'àmbit no sanitari. El primer a rebre'l serà el Cos de Bombers de Palma.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF