Publicitat
Publicitat

FESTES DE SANT SEBASTIÀ

Un pregó infantil i una trobada intercultural amb la Xina, novetats de les festes de Sant Sebastià

L'Ajuntament de Palma ha presentat el programa d'actes, que començaran divendres que ve i s'allargaran fins al 22 de gener

Les festes de Sant Sebastià, que començaran aquest divendres i es perllongaran fins al 22 de gener, inclouen un programa amb 76 activitats i presenten com a novetat un pregó infantil amb titelles i una trobada intercultural amb la Xina com a país convidat.

El batle de Palma, José Hila, i els regidors de Participació Ciutadana, Eva Frade, i Cultura, Llorenç Carrió, han presentat aquest dimecres el programa de les festes patronals de Ciutat.

Les festes, pressupostades en 412.723 euros, afegeixen un pregó infantil, que protagonitzaran en Tianet i na Tianeta a càrrec de la companyia de teatre Teresetes del Paradís, abans del pregó a càrrec del grup Cap Pela, que serà divendres a les 20.30 hores a la plaça Major.

Al programa d'actes, es consolida la trobada intercultural 'Veïns i veïnes d'aquí i d'allà', que enguany està dedicada a la cultura xinesa.

S'ha programat conjuntament amb l'entitat Achinib (Associació Xinesa a Balears) un espectacle visual que intercalarà elements de la cultura xinesa i la de Palma. Un dels punts àlgids d'aquesta proposta serà la trobada, divendres horabaixa, de la cercavila amb un drac i un lleó xinesos i la cercavila que sortirà des de Cort amb el drac de na Coca, els gegants i els xeremiers.

Aquest diumenge a les 20.00 hores a la plaça Major tindrà lloc el concert-mostra de música alternativa OFF Sant Sebastià, presentat per Hortera i Cassette i en què actuaran com a convidats els cinc finalistes del certamen Art Jove: Ceremoney, Lida and George, Cactus, Lava Fizz i El dia elèctric. A més, el grup guanyador d'Art Jove, Satvatge Cor, actuarà a la revetla a la plaça de Joan Carles I.

El tradicional correfoc enguany  canviarà el punt de sortida per guanyar capacitat, anirà des del pont de la Riera amb Jaume III cap a la plaça de Joan Carles I. Sortirà dissabte 21 a les 22.00 hores i inclourà 7 grups de dimonis, un més que l'any passat, i uns 450 participants que cremaran gairebé 200 quilos de material pirotècnic.

Sant Sebastià Petit serà diumenge de 10.00 a 14.00 hores al parc de la Riera.