Balears 23/08/2017

Podem, indignat per les declaracions de De Benito sobre les cambreres de pis

Demanen a la presidenta de FHM que es disculpi públicament per haver dit que no creia que tinguessin una càrrega excessiva de feina

Ara Balears
1 min
Inma de Benito

PalmaPodem Illes Balears ha demanat a la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, Inma de Benito, que demani disculpes per haver dit en una entrevista en el programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio que no creu que totes les cambreres de pis tinguin una càrrega excessiva de feina ni problemes greus en l'àmbit laboral.

En un comunicat, la formació s'ha mostrat “indignada” per aquestes afirmacions i n'ha lamentat la “manca de sensibilitat”. “Recomanam a la senyora De Benito que faci una visita a la multitud d’hotels que trobam a les platges de les nostres illes per comprovar quines són les condicions laborals que pateixen les cambreres de pis. Podrà veure que es tracta d’un treball precari: una feina molt física, sota pressió, cada cop amb més habitacions per cambrera i amb sous de menys de mil euros”, han subratllat. Així mateix, han instat De Benito a participar en la manifestació d'aquest divendres a la plaça d’Espanya de Palma per escoltar les Kellys de primera mà.

stats