Balears 31/08/2017

Un incendi provoca danys materials en un magatzem de Maó

S'hi ha desplaçat una quinzena d'efectius dels Bombers de Menorca per sufocar les flames. Segons indiquen, "sembla que ja està controlat"

Ara Balears
1 min
Una persona camina pel poblat Talayótico de Trepuco, des d'on es veu l'incendi el focus del qual s'ha iniciat en un desballestament de cotxes en la localitat menorquina de Maó

MaóUn incendi s'ha declarat aquest dijous en un magatzem de Maó dedicat al desballestament de vehicles, sense que de moment s'hagi informat de persones afectades ni dels danys materials, segons indica Bombers de Menorca.

L'alarma d'incendi s'ha donat cap a les 16.00 hores per part de veïns del camí de Trepuco, on es troba aquest magatzem en què es guarden peces d'automòbil i ferralla premsada.

S'hi ha desplaçat una quinzena d'efectius dels Bombers de Menorca per sufocar l'incendi. Segons indiquen, "sembla que ja està controlat".

En les tasques, hi participen també unitats de l'Ibanat, agents de la Policia Local de Maó i es Castell, que han tallat el trànsit als accessos al lloc de l'incendi, que desprèn una densa fumera.

stats