Publicitat
Publicitat

Els hotelers de Mallorca donaran part de la seva compra al Banc d'Aliments

La FEHM i la distribuïdora Sentido Solidario han presentat aquest dijous aquesta col·laboració conjunta 

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) i la distribuïdora Sentido Solidario (DISENSOL) han presentat aquest dijous un acord per col·laborar amb el Banc d'Aliments de Mallorca. Així, per cada compra que facin els hotels de la FEHM a través de DISENSOL, es donarà un percentatge. Cada establiment adherit a aquest projecte tindrà un distintiu que indiqui la seva participació. 

Per a la presidenta del Banc d'Aliments, Carmen Sureda, aquest conveni serà molt beneficiós per a "les famílies més necessitades de l'illa" i que els ajudarà a incrementar d'una manera "molt significativa" el suport que ofereixen des de l'organització. 

Des de la FEHM també valoren positivament el projecte. La seva presidenta Inmaculada de Benito ha qualificat l'acord com "un conveni sense precedents en termes de col·laboració entre empreses privades". També explicat que es farà principalment amb proveïdors de les illes i que "els hotelers aportaran la capacitat que tenen de fer compres importants de productes i poder derivar una part a aquest subministrador per, a la vegada, trallsadar-los al Banc d'Aliments". 

Per altra banda, el director de DISENSOL, David Aragón, ha afirmat que el seu model de negoci és col·laboratiu i que la seva forma de treballar "implica guanyar menys per aconseguir ajudar a més gent". Aragón creu que el projecte és "factible i molt positiu, amb el qual tot el món hi surt guanyant".