Publicitat
Publicitat

Les reformes hoteleres han "arrossegat" la inversió de Mar de Mallorca

A la pregunta de "què traurà" Mar de Mallorca, concessionària dels balnearis, de la seva inversió de tres milions d'euros en aquesta remodelació, Álvaro Gijón contestà amb decisió: "No se li allarga la concessió ni se'n canvia cap condició. És una aposta de l'empresa per millorar uns espais que són el seu propi negoci, però els vull agrair el compromís amb la Platja de Palma". Gijón deixava clar amb aquesta resposta que l'Ajuntament no compensarà de cap manera la concessionària, més enllà de l'increment dels ingressos que suposadament ha de significar aquesta millora.

El director econòmic de l'empresa Mar de Mallorca, Juan Manuel Sánchez, va confirmar que el principal motiu que els havia fet decidir havien estat "els canvis que s'estan produint a la Platja de Palma amb les millores d'hotels. Som sensibles a aquest procés inversor i no en volem quedar al marge", va explicar.

Gijón va recordar que ja són una realitat reconversions com "la del Riu San Francisco, que és un quatre estrelles superior, i n'hi ha d'altres que, com sabeu, estan fent les obres o tramitant les llicències per pujar de categoria", digué.

Pel regidor, és important invertir la realitat actual de la Platja de Palma, que té un 60% de l'oferta en el segment de tres estrelles, "i aconseguir que el 60% siguin els de 4 estrelles. Això és que ja ha començat i que a poc a poc s'anirà fent realitat".

Pel que fa al Pla de Reforma de la Platja de Palma, aprovat en fase inicial, el regidor va dir que es manté la previsió de donar-hi el vistiplau definitivament el primer trimestre de l'any que ve.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF