TRIBUNALS
Balears 09/06/2016

Hisenda nega la participació activa de la infanta Cristina a Aizoon

Segons l'Agència Tributària, Urdangarin ingressà a través d'aquesta societat beneficis d'activitats vinculades a Nóos

Agnès Antich
1 min
La infanta Cristina, en imatge d'arxiu. / EFE

PalmaÚnicament la vinculen a un arrendament d'un local de la seva propietat per part de la societat Aizoon i alguna de les juntes que es duien a terme. Per la resta, l'Agència Tributària assegura que la infanta Cristina no va tenir cap tipus d'intervenció en la societat.

Iñaki Urdangarin té el 50% d'Aizoon i Cristina de Borbó, l'altre 50%. Segons els pèrits de l'Agència Tributària, Urdangarin sí que ingressava beneficis d'activitats vinculades a l'Instituto Nóos, i el seu soci Diego Torres, a través de la societat que comparteix amb la seva esposa.

Hisenda ha especificat que, dins el conglomerat d'empreses i entitats lligades a Nóos, distingeix entre societats de primer nivell, que sí que tenien activitat, ingressos i despeses de tercers; i societats de segon nivell, en les quals trobaren despeses personals o ingressos que provenien de les societats de primer nivell.

Urdangarin i Torres facturaven a través de les primeres societats i es repartien els beneficis en les segones, en les quals es trobava per exemple Aizoon.

stats