“Ara per ara, no hi ha cap queixa ni hi ha cap denúncia” sobre adoctrinament a les aules

El conseller d'Educació lamenta la “irresponsabilitat” dels polítics que posen en dubte el professorat balear

El conseller d'Educació, Martí March, ha afirmat aquest dimarts al Parlament que “ara per ara, ni a la Conselleria ni a Inspecció Educativa, no hi ha cap queixa ni hi ha cap denúncia” del suposat adoctrinament a les aules que les darreres setmanes han denunciat alguns mitjans i formacions polítiques.

March ha titllat d'”irresponsable” l'actitud “d'alguns diputats” sobre aquest tema. “No només no hi ha cap queixa, sinó que, en aquests moments, s'està escampant un dubte total sobre la comunitat educativa”, ha assegurat. “Estan polititzant l'educació com mai s'ha fet. Aprofitant el tema de Catalunya, s'està fent un mal favor a l'escola i, sobretot, a l'escola pública. Perquè sembla que l'adoctrinament només és a l'escola pública”, ha denunciat.

En aquest sentit, ha assegurat que Inspecció Educativa ha actuat d'ofici en les denúncies que s'han publicat als mitjans i s'ha mostrat obert a col·laborar amb el Defensor del Poble, qui la setmana passada va anunciar l'obertura d'una investigació arran d'una denúncia de Ciutadans, “tal com s'ha fet sempre”.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF