Balears 31/07/2014

El Govern invertirà 27.700.000 € a millorar infraestructures educatives

Camps ha destacat que amb aquestes actuacions el Govern ha volgut "prioritzar" la millora de les infraestructures educatives existents per deixar-les en unes "condicions més òptimes", amb el consegüent increment de seguretat per a l'alumnat, que la construcció de nous espais, que sí que s'escometrà en una segona fase del projecte

Efe
1 min

PalmaEl Govern invertirà 27,7 milions d'euros en un pla de millora d'infraestructures educatives de les Balears, que suposarà l'eliminació de l'amiant i les barreres arquitectòniques de tots els centres, obres d'ampliació i millora en quatre i la construcció d'un de nou.

El pla ha estat presentat en roda de premsa per la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps; el director de Planificació, Infraestructures Educatives i RRHH, Bartomeu Isern; i el gerent de l'Institut d'Infraestructures Educatives i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC), Mateu Sunyer.

Camps ha informat que tots els centres educatius de les Illes veuran eliminat el fibrociment amb amiant entre 2014 i el primer trimestre del 2015, amb algunes excepcions per la seva dimensió; es preveu actuar en 38 col·legis i instituts.

Així, també les barreres arquitectòniques de 85 centres educatius, entre IES, CEIP i un d'educació especial per a adults (CEPA), seran eliminades i s'espera que les obres estiguin finalitzades al llarg de l'any.

Pel que fa a les ampliacions, millores i la construcció d'un nou centre d'educació infantil i Primària a Campos, s'ha programat que estiguin llestos entre 2015 i 2016.

Camps ha destacat que amb aquestes actuacions el Govern ha volgut "prioritzar" la millora de les infraestructures educatives existents per deixar-les en unes "condicions més òptimes", amb el consegüent increment de seguretat per a l'alumnat, que la construcció de nous espais, que sí que s'escometran en una segona fase del projecte.

stats