CONSELL DE GOVERN
Balears 01/09/2017

El Govern aprova el sostre de despesa del 2018, el qual augmenta un 6,4%

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha destacat que es vol traslladar la millora de l'economia a la població

Ara Balears
1 min
Costa i Cladera, durant el Consell de Govern.

PalmaEl Consell de Govern ha aprovat aquest divendres el sostre de despesa financera per al 2018, que s'incrementarà un 6,4% més (246 milions) respecte del de l'any passat, fins als 4.086.500.000 euros.

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, i la portaveu del Govern, Pilar Costa, han informat en roda de premsa l'aprovació del sostre de despesa, la base per poder tramitar i aprovar els pressupostos autonòmics de 2018.

Cladera ha destacat que, inclòs l'increment per als propers anys, en els darrers tres el sostre de despesa no financera es veurà incrementat fins al 20,7%.

Ha ressaltat que amb aquest increment es pretén que les diferents conselleries puguin elaborar els seus pressupostos amb la inclusió d'obres i millores que serveixin per cobrir les necessitats de la població balear.

Per la Conselleria, els pressupostos de l'any que ve pretenen traslladar "tant com sigui possible" la millora de l'economia a actuacions que arribin a la població amb la finalitat de "redistribuir la riquesa".

stats