MEDI AMBIENT
Balears 07/06/2016

El GOB demana la nul·litat de l'autorització del xibiu de Son Serra

Els ecologistes han presentat un recurs d'alçada davant el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient

Ara Balears
1 min
Imatge de la instal·lació del xibiu

PalmaEl GOB va presentar aquest dilluns passat un recurs davant el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient per tal que declarin nul·la l'autorització dels serveis de temporada a Son Bauló, Can Picafort i Son Serra. Així, es demana la nul·litat de l'autorització municipal que ha permès la instal·lació del xibiu a la platja de Son serra de Marina.

Els ecologistes varen interposat un recurs d'alçada davant la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i de la Mar per tal de demanar la nul·litat de l'autorització municipal que autoritzava l'ocupació de béns de domini públic per a l'explotació dels serveis de temporada en el litoral del terme municipal de Santa Margalida pels anys 2016, 2017, 2018 i 2019. El motiu, un incompliment greu de la Llei de costes i el seu reglament.

Segons ha explicat el GOB, els motius que fonamenten el recurs són que la sol·licitud de l'Ajuntament es va presentar fora de termini, i que es va fer servir aquesta per adaptar-la al vigent reglament de Costes.

stats