Balears 08/03/2017

Gijón nega “rotundament” haver conegut mai Cursach

El diputat del PP reitera de nou la seva innocència

Ara Balears
2 min
El diputat del PP, Álvaro Gijón, aquest dimarts, al Parlament

PalmaEl diputat del PP Álvaro Gijón ha remès als mitjans, a través del seu advocat, un nou comunicat en què defensa la seva innocència amb relació a la trama de presumpta corrupció a la Policia Local de Palma. La nota arriba després que 'El Mundo' publicàs, dimarts, que el jutge instructor del cas, Manuel Penalva, va declinar la setmana passada ordenar en el marc del cas Ora la detenció de Gijón per la seva condició d'aforat. L'exregidor de Cort afirma, en aquest sentit, que està “convençut” que podrà demostrar la seva “completa innocència”.

Pel que fa a altres informacions que l'han relacionat amb l'empresari Tolo Cursach, en presó provisional sense fiança per una quinzena de delictes, Gijón “nega rotundament” haver tingut cap relació amb ell, haver-lo conegut i haver realitzat cap tipus d'actuació per beneficiar-lo. Sí que admet, en canvi, haver tingut “relacions” amb representants del grup Cursach, així com altres entitats, associacions i col·lectius “sempre en l'exercici lícit del seu càrrec”.

El jutge acusa Cursach d'homicidi, entre més de quinze delictes

D'aquestes trobades, insisteix, “mai ha derivat cap tracte de favor envers aquest grup empresarial ni envers cap altra persona física o jurídica”. De la mateixa manera, Gijón nega rotundament que ningú del grup Cursach s'hagi dirigit a ell amb la intenció d'obtenir cap benefici ni tracte de favor.

Gijón anuncia, a més, accions legals contra “totes aquelles persones que, reiteradament, l'estan injuriant i calumniant, causant danys greus al seu honor i a la seva imatge pública”. Aquestes accions, subratlla, arribaran quan es demostri la seva innocència.

El diputat manifesta que està vivint una “experiència terrible, incrementada per aquelles persones que només cerquen un miserable rèdit polític” i que, assegura, estan “vulnerant els límits legals de la llibertat d'expressió".

stats