MANIFESTACIÓ
Balears 28/12/2016

El 31-D: 'Per un full de ruta sobiranista'

La manifestació commemorativa tindrà lloc aquest divendres, 30 de desembre, i acabarà al parc de les Estacions amb un concert

M. Mateu
1 min
Presentació de la manifestació del 30 de desembre

PalmaLa Plataforma 31-D ha presentat, aquest dimecres, els actes de la Diada de Mallorca sota el lema 'Per un full de ruta sobiranista'. Aquest divendres, 30 de desembre, tindrà lloc la manifestació que partirà a les 18 h del passeig del Born de Palma. Es tracta d'una ruta que canvia el recorregut i que acabarà al parc de les Estacions, on hi ha previst un concert amb les actuacions d'Al-Mayurqa, Xarxa i Pirates Pirats.

La marxa serà presidida per les entitats que formen la Plataforma 31 de Desembre i el manifest enguany serà a càrrec de Maribel Servera. Ho han anunciat les quatre dones portaveus de la plataforma, que han reivindicat un millor finançament i més sobirania per a les Balears.

La Plataforma 31-D és formada per les entitats MÉS per Mallorca, Esquerra Republicana, Assemblea Sobiranista de Mallorca, STEI, UOB, Fundació Emili Darder, Ateneu Pere Mascaró i Grup Blanquerna, entre d'altres.

stats