VIST AL TWITTER

La final Nadal-Federer revifa el món tennístic

Més actualitat, en una selecció de piulades

Àngel Aguiló Palou (‏@AngelAguiloP): “Veig Rafel Nadal i Rogerer Federer i em venen al cap els informes mèdics de futbolistes que no s'entrenen per ‘molèsties".

Toni Tornero Cobos ‏(@ToniTorCob): “Nadal i Federer han demostrat que el sacrifici i la bona feina tenen recompensa, i això és el que ha de destacar la premsa. Enhorabona!”.

Rafael Gelabert ‏(@Rafa_GelCre): “La final de diumenge a Austràlia serà un homenatge al tennis. Nadal i Federer per enèsima vegada i quan ja se’ls donava per acabats”.

Marc Capó Aguiló ‏(@MarcCapo): “#Nadal ha tornat en aquest moment en el qual tots, públic i rivals, el veien guanyador abans d’acabar el partit. #roadto15”.

Jaume Salat ‏(@jaumesalat): “Si la treta de Nadal li donàs més punts extra, duria un parell més de GS. Sense cap mena de dubte!”.

Joan Miquel C.C (@JmCalds): “La pobresa energètica augmentant + elèctriques que fan l'agost = president espanyol encomanat a la pluja i així baixaran les factures”.

Victor Balaguer Pla (@BalaguerPla): “Cada dia penjam i miram fotos de refugiats per comprovar que seguim immunes”.

Joan Lluís Llull (@joanlluis): “Consentim les tanques amb concertines a Ceuta i Melilla, i la massacre d’immigrants al Mediterrani, no és tan lluny l’#Holocaust”.

Ferri (@ferri61): “#HolocaustMemorialDay 1945 - 2016. Ha canviat res?”.

Daniel ‏(@davellit): “Bregues a Múrcia, Auschwitz alliberat. No hi ha res com un conflicte entre comunisme i feixisme perquè els liberals mostrin la poteta”.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF