TRANSPORT
Balears 21/02/2017

Eurowings connectarà Palma amb els aeroports d'Alemanya i Àustria a partir de maig

La companyia obrirà a Son Sant Joan la seva primera base aèria a l'estat espanyol i crearà 100 llocs de feina

Efe
1 min
Eurowings compta amb una flota de 83 avions.

PalmaEurowings obrirà a partir de maig a Son Sant Joan la seva primera base aèria a Espanya i connectarà amb vols directes Palma amb els aeroports d'Alemanya i Àustria.

L'aerolínia ha informat en un comunicat que preveu crear 100 llocs de feina amb aquesta base, a la qual s'instal·larà a la fi de maig, tal com havia anunciat el mes de setembre passat.

Un total de 2,68 milions d'alemanys varen volar a Espanya el 2016, xifra que suposa un increment del 22% respecte de l'any anterior i que reflecteix la importància de l'activitat de la companyia alemanya a Espanya, indica la nota, que precisa que l'aeroport de Palma va acollir 11,6 milions de viatgers d'aquesta nacionalitat.

El conseller delegat d'Eurowings, Oliver Wagner, ha assegurat que la presència de la companyia aèria a Palma ajudarà "a donar forma a un dels majors mercats turístics d'Europa".

Les connexions

Eurowings incorpora el 2017 cinc noves rutes entre Alemanya i Espanya, incloent-hi Madrid, Eivissa i Palma, des dels aeroports de Munic, Viena i Salzburg.

La companyia de baix cost oferirà un total de 20 vols directes des de Palma als diferents aeroports d'Alemanya i Àustria, i operarà amb els primers Airbus A320. Les connexions seran amb Colònia/Bonn, Düsseldorf, Berlín, Tegel, Stuttgart, Hannover, Dortmund, Hamburg, Munic, Viena, Salzburg, Linz, Graz, Friedrichshafen am Bodensee, Leipzig/Trobi, Paderborn/Lippstadt, Dresden, Saarbrücken, Karlsruhe/Baden-Baden, Nuremberg i Münster/Osnabrück.

stats