Balears 23/06/2017

Com fer entendre als infants l'arquitectura?

El Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears (COAIB) i Arquidetectives organitzen un taller per a nins i nines

Ara Balears
1 min
Cartell del taller d'arquitectura per a infants

PalmaEl Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears (COAIB) i el gabinet Arquidetectives (Cristina Llorente i Pablo Amor) organitzarà el dimarts 27 un taller d'arquitectura per a infants on s'estudiaran els diferents aspectes que intervenen en el disseny d'un habitatge.

L'activitat, sota el títol de 'ca els Bennàsar', va dirigit a nins i nines de 6 a 12 anys i se celebrarà d'11 h a 13 h. Les 20 places ja estan cobertes.

Amor senyala que l'objectiu principal és que els infants s'adonin que "les formes dels habitatges no són aleatòries, sinó que s'adapten a les condicions de l'entorn i l'època". Els arquitectes realitzaran un ràpid recorregut per l'evolució de l'habitatge des de la prehistòria fins els nostres dies per, posteriorment, abordar aspectes de l'edificació com els espais, les proporcions o la il·luminació, explica el COAIB en un comunicat.

"La part pràctica del taller plantejarà als alumnes crear un habitatge, cercant paral·lelismes amb el concepte de 'casa incremental', de l'arquitecte xilè Alejandro Arevena. Proposa dissenyar solucions habitacionals amb pocs recursos i que puguin ampliar-se.

stats