Balears 13/12/2017

Ensenyat, un dels pocs que fa costat a Barceló

El president del Consell de Mallorca pensa que no hauria d'haver acceptat el regal del viatge, però que és "difícil delimitar" la frontera entre la vida pública i privada

Ara Balears
1 min
Miquel Ensenyat: “Revisarem el contracte amb Tirme
 I posarem controls”

PalmaEl president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha quedat sol a l'hora de donar suport a Biel Barceló, després de la crisi que hi ha hagut al seu voltant. Si més no, és dels pocs càrrecs que ha defensat de manera tan clara el vicepresident. Si bé creu que per un "tema de prudència no hauria d'haver acceptat" la invitació, s'ha de "matisar" el viatge que ha fet gratuïtament a Punta Cana.

Ensenyat ha insistit, segons recull EFE, que es tracta d'una qüestió de "prudència" i que "a vegades" és "difícil delimitar" la frontera entre la vida pública i la vida privada. De fet, ha subratllat que el viatge de Barceló era privat, deixant de banda el fet que és un càrrec electe i tingui funcions de vicepresident durant tota la legislatura.

També ha considerat que s'havia de parlar amb "calma" a la reunió que es feia a MÉS, a la direcció del qual hi ha Ensenyat. Barceló ha assumit avui part de l'error i ha assegurat que donaria explicacions. Mentrestant, tothom segueix pendent de saber si el partit el farà cessar o no.

stats